Op website In tijdschriften De Wete
Heemkundige Kring Walcheren Heemkundige Kring Walcheren Heemkundige Kring Walcheren
Heemkundige Kring Walcheren Je komt 'een berg' te weten
Heemkundige Kring Walcheren 'Steengoede' artikelen over 't Walcherse heem
Heemkundige Kring Walcheren Om door een 'ringetje' te halen

Twee bestuursmedelingen

Te koop: het Bevrijdingsnummer
Van het oktobernummer van De Wete, het zgn. Bevrijdingsnummer, zijn nog exemplaren beschikbaar. Ze zijn te koop voor een schamele € 5,‒ per stuk; bij twee exemplaren of meer hoeft u er maar € 4,‒ per stuk voor neer te tellen.
Als u een mailtje stuurt naar onze penningmeester Rob Hubrechsen, penningmeester@hkwalcheren.nl, of hem belt op 0113-373891, dan heeft u ze rond Bevrijdingsdag in huis.


Wie wil oude Wetes beheren?
Van ons zeer gewaardeerde periodiek De Wete zijn veel meer oude nummers beschikbaar. Een lijst hiervan staat op onze website. Deze oude Wetes worden momenteel bewaard in het Zeeuws Archief en beheerd door Leo Hollestelle. In verband met ruimtegebrek heeft Leo gevraagd of iemand ze wil overnemen. Het gaat om 20 à 25 archiefdozen (afmetingen ca. 26 x 36 cm) met een rugdikte van ca. 11 cm. Dit betekent een ruimtebeslag van tussen de twee en tweeënhalve meter.
Het bestuur denkt dat er vast wel een HKW-lid is te vinden dat deze pareltjes in huis wil hebben en er eens een tijdje in wil grasduinen. U dient dus de beschikking te hebben over minimaal twee meter plankruimte en de bereidheid de lijst op de website bij te houden. Mocht er vraag zijn naar oude nummers, dan is het de bedoeling dat u deze verzendt. Het financiële geregel, en het technische gedeelte m.b.t. de website, worden uiteraard door het bestuur gedaan.
U kunt zich hiervoor melden bij het secretariaat, info@hkwalcheren.nl, of telefonisch via 0118-629449.

Terug