Heemkundige Kring Walcheren Heemkundige Kring Walcheren Heemkundige Kring Walcheren
Heemkundige Kring Walcheren Je komt 'een berg' te weten
Heemkundige Kring Walcheren Om door een 'ringetje' te halen
Heemkundige Kring Walcheren 'steengoede' artikelen over 't Walcherse heem

Introductie

De Heemkundige Kring Walcheren is opgericht in 1971 en heeft als doel de kennis van Walcheren en zijn bewoners te bevorderen. Ruim 2.500 leden houden wij op de hoogte van heel veel wetenswaardigheden uit heden en verleden van Walcheren: hun woonomgeving of de streek waarmee ze zich verbonden voelen.

Wij organiseren jaarlijks diverse activiteiten, zoals lezingen en excursies.

Alle leden ontvangen ons kwartaal blad De Wete, dat steeds een gevarieerde inhoud heeft en waarin ook het lezingenprogramma en het verenigingsnieuws zijn opgenomen.

Vacatures bestuur HKW

Dit jaar loopt de bestuurstermijn af van de voorzitter en twee bestuursleden van de Heemkundige Kring Walcheren. Om deze vacatures te vervullen vragen wij de leden van de HKW om hulp. Heeft u zelf interesse of weet u iemand die wellicht interesse heeft in deze functie, dan verzoeken wij u dit te melden bij het secretariaat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met de mogelijke kandidaat.

Lees verder

Oproep aan auteurs en fotografen

Aan alle auteurs en fotografen die artikelen of foto’s hebben gepubliceerd in De Wete vragen wij of zij geen bezwaar hebben dat deze opgenomen zijn in Tijdschriftenbank Zeeland. Mocht u bezwaar maken tegen publicatie van uw artikelen of foto’s in Tijdschriftenbank Zeeland, dan kunt u dit kenbaar maken aan de ZB.

Bestellen oude nummers

De Heemkundige Kring Walcheren heeft nog een kleine voorraad van oude nummers van het tijdschrift De Wete. Hier kunt u zien van welke nummers er nog exemplaren voorradig zijn en wat de prijs per exemplaar is.