Op website In tijdschriften De Wete
Heemkundige Kring Walcheren Heemkundige Kring Walcheren
Heemkundige Kring Walcheren 'Steengoede' artikelen over 't Walcherse heem
Heemkundige Kring Walcheren Je komt 'een berg' te weten

Verkoop oude nummers wordt gestopt


 
Zoals op de website al enige tijd valt te lezen, wil het bestuur de verkoop van oude nummers van De Wete afbouwen. We hebben opslagproblemen (ruimtegebrek) en de verzending is tijdrovend. Het bestuur is van mening dat nu de tijd is gekomen om hier helemaal mee te stoppen. Het is een extra service aan de leden, dus we zijn niet over een nacht ijs gegaan met dit besluit.
 
Eenvoudiger en goedkoper is om het gewenste nummer te lezen via de Tijdschriftenbank (tijdschriftenbankzeeland.nl/periodicals/wet); ook kunt u via de zoekbalk rechtsboven op onze eigen website gericht zoeken op een onderwerp.
Mocht u dit nu erg jammer vinden en het belangrijk achten dat deze service behouden blijft, dan kunt u zich bij het bestuur aanmelden om opslag en verspreiding van oude nummers van ons over te nemen. U dient wel de beschikking te hebben over minimaal twee meter plankruimte, want de voorraad betreft zo’n 20 à 25 archiefdozen (afmetingen ca. 26 x 36 cm), met een rugdikte van ca. 11 cm. Het bestuur hoopt dat er een HKW-lid is te vinden dat deze pareltjes in huis wil hebben en er eens een tijdje in wil grasduinen.
Mocht er vraag zijn naar oude nummers, dan is het de bedoeling dat u deze verzendt. Het financiële gedeelte wordt uiteraard door het bestuur gedaan.
U kunt zich hiervoor melden bij het secretariaat, info@hkwalcheren.nl, of telefonisch via 0118-629449.
 
Het bestuur neemt, onder meer vanwege ruimtegebrek, geen voorraden oude Wetes meer aan. Die hoeft u dus niet meer aan te bieden.
 
Namens het bestuur,
Tiny Polderman, voorzitter